tirsdag 11. juni 2013

En drøm som forble akkurat det, en drømBilder lånt fra Finn
Dette skjønne huset var en drøm. Min drøm. En drøm av et hus. Hvitt, smårutet, med stor hage. Plass til drivhus og kjøkkenhage. Med plass til familien vår.
Men det ble med drømmen. Huset ble solgt til 1.5 millioner over takst. 7.4 mill. Det er dyrt å bo i by. Hvilke lønninger har de som kan ta et slikt lån? Ikke en vanlig helsearbeider i alle fall.

Så jeg får leve med drømmen om eget hus og hage. Drømme videre, om lottomillionen, men da måtte jeg jo faktisk spille for å kunne vinne...

Bare et lite hjertesukk fra meg på en tirsdag.

9 kommentarer:

 1. Det er sååå viktig å ha drømmer!! Stå på videre, et nytt drømmehus VIL dukke opp :) I mellomtiden må man vel bare kose seg med det man har (ikke dvele over det man ikke har) ;) Håper det hjalp litt ;-) Gleder meg til å følge deg i jakten på drømmehuset jeg ;)

  SvarSlett
 2. Jeg kjenner den følelsen! Etter å ha tapt budrunde om drømmehuset her i Oslo bestemte vi oss for å flytte en halvtime unna med bil. Da har vi råd til å bygge akkurat det vi vil ha for samme pris som vi måtte brukt på et mye mindre hus her. Det var med litt tungt hjerte jeg skrev under på tomtekjøpspapirene, fordi jeg er så glad i å bo i by, men nå gleder jeg meg bare. Jeg skal jo fortsatt jobbe i Oslo og får nok min dose by likevel. Lykke til videre på let etter drømmehuset, det dukker nok opp!
  Lina

  SvarSlett
 3. Det var et veldig flott hus. Drømmehuset.
  1,5 over takst er litt heftig. Jeg tror folk som har råd til slike hus med de lånene som følger med, er folk som selger store hus/har mye penger i familien/har arvet mye/er lottomillionærer. Jeg har levert både lotto og vikinglotto. Kanskje er det håp for noe annet enn en leilighet på Lade. En gang i fremtiden. Vi får bare fortsette og drømme - og å prøve.

  SvarSlett
 4. Nydelig... men prisen er GALSKAP!!
  Huff nei, man vil ikke bo seg ihjel heller:)
  Men drømme... det er sundt og deilig ♥

  SvarSlett
 5. For et nydelig hus- men prisen var ublu...det koster jo også å vedlikeholde hus...da vi skulle kjøpe hus var jeg fast bestemt på at det måtte bli et gammelt,vakkert hus..helst bygd før 1930..så ble det et hus bygd i 1986-ikke drømmehuset- men med mange muligheter-og vi slapp å gå over prisantydning.Det dukker nok opp nye muligheter..men litt surt er det jo...

  SvarSlett
 6. Nydelig hus. Men gurimalla for en pris! Det er jo helt vilt hvordan prisene stiger i de største byene. Ikke noe for vanlige lønninger nei.

  SvarSlett
 7. Hei;)
  Å ja, det huset var bare så nydelig;) Kunne nesten ha byttet ut mitt hus med sjøutsikt for denne eiendommen!! Men det er jo litt galskap å kjøpe et hus til 7,1 mill på noen timer en tirsdag!!

  Å du, tusen takk for sist;) Inspirerende blogg du skriver, tror papirbretttingen skal prøves ut i sommer;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 8. Åh! For et fantastisk fint hus! Men usj, for noen priser... Det var jo medvirkende årsak til at vi flyttet til en mindre by - nettopp å kunne ha råd til et sånt hus som vi ville ha. :) Men storbyen har jo sine definitive fordeler! :) Men 7,1 mill, da... Aiaiai!

  SvarSlett
 9. Ikke gi opp håpe! Uten dagdrømmer mister vi kreativiteten. Så selv om det virker tungt, gir en slik opplevelse spirer til nye inspirerende tankebaner.
  God sommer.
  Siv

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!