onsdag 12. juni 2013

Hui og hei hvor det går!
Neida, ikke mye som skjer egentlig, interiørmessig i alle fall. Men, vi er i hamsterhjulet med avslutninger, skolefester, overgang fra barne- til ungdomsskole, aktiviteter med avslutninger, som resten av befolkningen som har barn, eller jobber med barn.

I tillegg holder naboene over oss på med renovering, slik at taket på badet VÅRT måtte rives slik at de kunne få lagt om rører og flyttet bad/kjøkken. Så hele søndag forsvant i rydde/kaste/vaske for klargjøring. Det positive er at vi nå får et rent og ryddig bad, nymalt tak/lister, og får byttet ut de forferdelige spottene i taket som har irritert meg i alle år. Aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Beklager billedkvaliteten over her, kun hastige mobilbilder for tiden i hamsterland.. Men jeg måtte bare vise dere mitt lille innendørs-smil :) Bordet har fått gul fot og jeg liker det! Liker fargekicket! Sammen med vasen fra Kahler blir det som sol i stua på en regnværsdag! Oppå bordet står det to trykk fra Norway Designs i Trondheims egen Therese Aamodt. Jeg digger dem! Bartemannen var jo en selvfølge her i Barteby, men 'Erta berta sukkererta' måtte jo også bare være med! Humor i hverdagen er et must!

Men nå må jeg starte dagens oppgaver. Ha en strålende da alle sammen, i dag skinner det faktisk en skarpt lysende ting på himmelen! Men hva er det? En UFO???? Eller er det virkelig sola som har funnet veien tilbake til oss for en stakket stund??PS! Takk for alle koselige tilbakemeldinger på gårdagens innlegg! Det blir neppe mere jakt med det første. Mistet piffen. Så nå skal jeg gjøre det beste utav det vi har og nyte omgivelsene her vi bor, for vet dere,- det er myyye penere UTE her vi bor nå, med to badestrender innenfor en radius av 200m og turstien går rett utenfor stuevinduet vårt ;) Så nå gleder jeg meg til å være UTE og NYTE!

7 kommentarer:

 1. ..kose deg masse sammen med den tingen på himmelen!! Satser på at det er SOLA:)

  Annelise:)

  SvarSlett
 2. Herlige bilder, liker alle tingene, og humoren :)
  Ærta bærta sukkererta ..veldig kul !

  Kos deg i sola
  Kanskje vi ses på et bloggtreff en gang ;)
  Janne

  SvarSlett
 3. Godt å høre at det er flere som har mye å henge fingrene i for tiden.. Sånn er det hos oss også. Avslutning i to barnehager, masse på jobb og masse med venner og familie.. Men det er jo koselig også da :) Så flott bordet ble! Herlig med sånne fargklatter :)

  Klemmer fra Nina
  drømmevillaen.no

  SvarSlett
 4. Her har det også gått i ett. Men nå er det snart ferie! Herlig;)
  Flott bord. Og digget gulfargen på beinet:)

  God klem og god helg
  Tonje

  SvarSlett
 5. He,he...hamsterhjulet den var god, og vi triller rundt i det vi også om dagene nå. Går fra den ene avslutningen til den andre og sender gutta i uttalige bursdager. Alle som har bursdag i sommerferien har funnet ut at den må tas nå før alle reiser hver til sitt.
  Fint bord og fin vase! Selv om jeg aldri helt har tilvennet meg gult, liker jeg godt å se det hos andre.
  Og for et hus i innlegget under!!! Skjønner veldig godt at det var din store drøm. Nydelig simpelthen!
  Her er vi gode og mette etter sen middag,ungene hopper på trampolina, kaffen koker og en kompis av gutta skal ligge over.
  Deilig med helg! Ønsker deg og dine en riktig fin en!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 6. Velkommen som følger hos meg, vil følge deg jeg også :) Herlig bord, liker dte knallgule jeg vettu :)
  Det huset under her så jeg var til salgs ja, vi selger vårt hus nå og vi flytter til Fosen :)

  Trine:)

  SvarSlett
 7. Å så arti! Bildene til Therese er så fine! :D

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!