tirsdag 26. november 2013

Origami supersize


Tiden flyr avgårde når man har det morsomt, kanskje det skulle være min unnskyldning...? For plutselig er det ikke bare november, men snart desember...

Men sånn er hverdagen hos oss. Kaos på mange fronter og en salto fra sykkelen på glattisen hjalp heller ikke stort. Men mye morsomt er på gang også! Sjefen sjøl og jeg har vært på kjærestetur til LONDON!! Deilig med en helg uten andre enn hverandre å ta hensyn til en sjelden gang også!

Men jeg lover å bli flinkere til å vise litt av hva som skjer i heimen!
Her er det lillemor som poserer med det siste jeg har brettet, Bascetta stjerne supersize. Det er litt grafisk mønster på denne, men det kommer dessverre ikke frem på bildet. Lillemor er vel strengt tatt ikke så liten lengre heller, har fylt 13 år og er tenåring til fingerspissen...

Oppskrift på denne stjernen finner du hos skjønneste FoldYouSo! 

Ha en videre deilig dag alle sammen! 

10 kommentarer:

 1. Heisan fineste bartebydame!
  Wow, for en herlig oversize stjerne!!!! Liker veldig godt! Så fantastisk med en Londontur i forkant av julen, det hadde jeg likt veldig godt! Har aldri reist på tur uten Gutta Boys noen gang, for vi har så gamle foreldre begge to her hjemme og ingen barnevakttilgang som løper seg over flere dager.
  Sikkert litt deilig å være bare to på tur i blant.
  Håper det går fremover med stupe-av-sykkelen-skadene! Kos deg i novembermørket!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du skjønne Hvalfangerbydame!
   Londonturen var deilig, og jeg er glad vi har noen som kan stille opp innimellom :) 3. tur siden vi fikk barn for 20 år siden. Ikke så ofte altså, men desto mer verdt. Håper dere kan finne noen å samarbeide med så dere også får en tur. Det er viktig å lade batteriene ;)
   Stupe-av-sykkelen resulterte i mest forslått og oppskrubbet her og der, men dessverre avrevne muskelfibre i overarm, så den funker kun rett frem og uten belastning. Utrolig hvor fort man greier seg med en.... Hihi!

   Slett
 2. Hei;)
  Så kjekt å se den flotte stjernen i stor størrelse. Den er jo bare helt fantastisk å se på.
  Ja gøy å brette er den også. Jeg er på jakt etter papir til lampeskjerm. Kan du gi meg et tips om hvilken kvalitet jeg går for?
  Ønsker den en fin kveld.

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
  Svar
  1. Når det gjelder papir til lampe er det ikke så enkelt å anbefale papir uten å vite hvordan lampe, type bretting osv. Men gjengs er at om du har mye små brettinger bruker du tynt papir som f.eks satogami, er det store bretter og åpning nederst må du bruke et stivere papir, men ikke så tykt at du ikke får brettet det. At papiret holder formen er også viktig, tapet var f.eks lite egnet til dette formålet.

   Lykke til :)

   Slett
 3. Wow, fantastisk!!
  Den var KUL:))

  SvarSlett
 4. Ja, det var stjerna si!! :-D Londontur hørtes veldig bra ut, sykkelvelt på holkeføre hørtes ikke så bra ut... håper det går bra m deg, gooood adventsklem!! :-)

  SvarSlett
 5. Wow det får en si. Den var svær og flott som alltid.
  Hørtes deilig ut med kjærestetur 💞

  SvarSlett
 6. Ohoooi! Utrolig kul Tove, den var knallfin! :) Ønsker deg en fin adventstid viss ikke jeg ser deg på ND! ;)

  Klem

  SvarSlett
 7. Den stjernen var bare RÅ!
  Ønsker deg en aldeles fortryllende desemberuke ♡
  Her er det full rulle på jobb, men til helgen reiser jeg til Tallinn med mannen - LYKKE!
  Stor klem
  -Maia

  SvarSlett
 8. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!