tirsdag 20. august 2013

HJELP! PC/Mac? Desperat jakt på ny pc!

Det går i rykk og napp uten tilgjengelig pc og bilder. oppvarming av gamle bilder og fra Instagram er ikke stas i mine øyne. Nå MÅ det bli ny pc snart! Men i denne jakten har vi litt ulike krav sjefen sjøl og jeg. Jeg vil ha enkelt men godt billedredigeringsprogram, god grafikk og rask prosessor. For sjefen er nok ikke det med redigeringsprogram like prekært... Så derfor spør jeg dere. Hva velger man? PC/Mac? Hva ville du valgt om du skulle kjøpe ny i dag? Fortell og forklar hvorfor er du snill :)

Bildene over er fra trappegangen ned til kjellerstua. Må se litt på dette bildet nå så jeg blir inspirert nok til å gå igang med flytting/rydding/kasting og oppussing av kjellerstua. Gulvet må males, og når drenering og senking av terrenget er klart får vi utsikt til fjorden selv fra kjelleren! Jippi!! Ny pute fra Ferm er kjøpt inn siden den selvsydde fra kopphåndduk ikke lengre er spesielt pen å se på etter at vofs gjorde hevd på den. Hvit pute + løpetid = fiasko. Heldigvis fant jeg en på 40% på Rom til Rom i byen. Blir så glad av disse fuglene!

Men nå skal jeg mote meg opp til storminnspurt på jobb, sykkeltur hjem og videre dugnad på soverommet hjemme. Hvordan det går skal dere nok få vite senere. Håper på arbeidslyst fra sjefen sjøl også, for lampene på kjøkkenet er fortsatt ikke kommet opp og mange skap og bøker må flyttes på....

Hei så lenge og håper dere tar dere tid til å svare og begrunne til meg :)

6 kommentarer:

 1. Trenger ny bærbar vi også etter hvert, den vi har nå begynner å bli treeeeg. Jeg har også lurt på om Mac kan være et alternativ, så er spent på om du går noen gode råd her.

  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 2. MAC! Men jeg er typisk mac-jente, så hadde jeg trengt en ny en ville det blitt mac. Hvorfor? Jeg liker alt med den, utenom itunes, men det kan man visst bli vandt med/lære seg skikkelig ;)
  Mac har et enkelt redigerings-"program" i iphoto som følger med. Funker helt fint til blogging, jeg pleier bare å kjøre bloggbildene innom der før jeg evt endrer størrelsen i picmonkey.com
  PC er greit det og, men du spurte hva jeg ville valgt ;) Lykke til med valget!

  SvarSlett
  Svar
  1. Og jeg har mac nå og forresten, bare så det er sagt ;)

   Slett
 3. Vel, du vet jo hvem jeg er sammen med, så jeg må jo si pc. ;) Jeg har en sånn fancy Samsung som kostet litt, men den er lett, har veldig god batterilevetid og har slike nymotens disker som gjør den veldig rask. Du må seff spørre K om hva slags pc det er, for det aner jeg ikke. Jeg fikk bare beskjed om å legge i noen ekstra tusenlapper denne gangen, og jeg har ikke angret ett sekund!

  Hei og hå! :)

  SvarSlett
 4. Jeg gikk over til mac for to år siden og har ikke angret en dag. I alle fall ikke etter at jeg kom meg over den første frustrasjonen over å bytte operativsystem;)
  Hvorfor mac? Jeg synes grafikken er bedre på mac og jeg synes skjermen er behagelig (liker godt den "blanke" skjermen) og jeg synes den er mer dynamisk. For meg er det også et stort pluss at datamaskinene og de andre eple-produktene (iPad og iPhone) enkelt synkroniseres over wi-fi. Jeg bruker PhotoShop til bildebehandling men kunne også fint ha greid meg med iPhoto og Pickmonkey. Men siden jeg hadde PS også da jeg hadde PC så var det like greit å ta med videre.

  Lykke til med valget - uansett hva du velger.
  Hanne (som fant inn til deg via Annelise Edgarsdatter:)

  SvarSlett
 5. Heisan på onsdag!
  Herlig kjellernedgang! Vi får synkron-oppusse kjellerstuene våres vi! Er jo i gang her også. Først skal vi rive ned et tak til å få mye "deilig" leire på gulvet til det som skal bli et gjesterom.
  Noe pc-anbefalinger skal jeg holde meg langt unna og overlate til de som har ekspertise på området.
  Glade augustdager til deg til tross for pc-trøbbel!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!