torsdag 11. juli 2013

Hyttelivet lar vente på seg...Hyttelivet her ikke kommet igang i sommer. Det har vært for mye av ditt og datt og turer til hytta er blitt nedprioritert. Nå kjenner jeg at jeg savner roen med å være på hytta. Late morgener, hjemmebakt grytebrød, slaraffenliv på platten og båtterer med fisking og vandringer i nærområdene.

En annen ting jeg savner er tid til å kose meg med interiørblader. Hjemme blar jeg bare fort og distre i gjennom før jeg iler videre med alle 'må gjøre'. Mens på hytten nyter jeg. Hvorfor greier jeg ikke gjøre mer av dette hjemme?

Her er bladkurven vår på hytten. Som egentlig er en blomsterkasse fra Grønt Miljø, bare satt på hjul under for lettere å få flyttet rundt på den i ei trang hytte. Må forsterke bunnen på den,- gir allerede etter... Men den passer godt inn med sin sølvgrå overflate. Enda bedre blir det nå som gulvet er malt lys grått.

Siden sist har lillemor og jeg feriert hos gode venner på Sørlandet. Finvær fikk vi også  og late dager på svabergene tinte opp en vinterfrossen kropp. Desto tristere å komme hjem til 12 grader og plaskregn... Men vi ble hentet på flyplassen i lekker ny bil, så jeg kan vel ikke klage så høyt...? *smil*

Men nå er det jobb, jobb, jobb før jeg kan nyte fridager igjen. Håper dere andre nyter sommeren!

Hva er den perfekte sommerfølelsen for dere? For meg er det når jeg kan ligge på svaberg, lukke øynene, nyte lukten av sjø og natur, høre bølgeskvulpet og kjenne solstrålene varme.....!

Ha en videre deilig dag alle sammen! Jeg venter fortsatt på pc/bilder/redigeringsmuligheter.... Må visst vente lenge siden alt som står i hodet på sjefen sjøl for tiden er bil, bil, bil ;)

14 kommentarer:

 1. Tøft! Kreative bladkasser ;) krysser fingrene for litt sol jeg, da er jeg fornøyd ;) Håper du får en fortsatt fin sommer :-) Klem fra Jannike :)

  SvarSlett
 2. Tøffe kasser og herlig at du har fått litt sol sørafor! Det er faktisk det eneste jeg trenger for å få sommerfølelse. Ei sol som skinner varmt over oss :o) Ha en herlig kveld! Klem fra Nina

  SvarSlett
 3. Så kjekt at dere to hadde en fin sørlandstur! ♥
  Sommerfølelse kan jo være så mangt.. å sitte ute på terrassen en sommerkveld og nyte lyder & lukter.. :-) Eller å tusle rundt i sommerhuset i "bare pysjen" til langt på dag.. :-)
  Kos deg i bartebyen! Nå har jeg bare to uker igjen, så er det ferie for oss også. Altså ingen festival på Bessaker iår.. den er vel neste helg..??

  Fortsatt riktig god sommer, klem klem! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hva????! Ikke festivalliv i år?!! Hihi :) Håper vi 'råkes ved lell' i løpet av ferien! Blir mye frem og tilbake med oss ser det ut til.

   Slett
 4. Heisan!
  Veldig tøffe magasinkasser!
  Optimal sommerfølelse for meg er akkurat det du beskrev. Jeg elsker å ligge på et svaberg og høre på bølgeskvulp og kjenne solen varme.
  Her er det veldig sommerdager nå med sol og varme og mellom sliping av husvegg må vi ta en strandtur og få badet med gutta.
  I morgen skal vi ha den store sommerfesten vi har vært år i utestua med venner så her står jeg på hodet i potetsalat og "Verdens beste" i skrivende stund. Heldigvis tyder det på at vi vil være heldige med været denne sommerfesten også.
  Glade dager til deg, så håper jeg det snart blir hytteliv og avslaping og SOL!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 5. Hvilket interiørblad anbefaler du? :)
  Vil abonnere på et blad for å finne inspirasjon til å gjøre noe spennende med min nye leilighet! :D Det er jo så mange å velge i...

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh... Der spør du faktisk litt vanskelig. årsaken er at jeg lar meg inspirere i så mange retninger.... men rom123 abonnerte jeg på og kjøper det fortsatt. Mye bra diy og tips. KKliving liker jeg også veldig godt for de samme tingene. Ellers er jeg veldig glad i den danske Bo Bedre. Interiørmagasinet er til å nytes....

   Elle decoration... Kamille... Boligpluss... Nei huff. vanskelig. Jeg er med interiørblader som mat, altetende... ;)

   Slett
  2. Åh... Der spør du faktisk litt vanskelig. årsaken er at jeg lar meg inspirere i så mange retninger.... men rom123 abonnerte jeg på og kjøper det fortsatt. Mye bra diy og tips. KKliving liker jeg også veldig godt for de samme tingene. Ellers er jeg veldig glad i den danske Bo Bedre. Interiørmagasinet er til å nytes....

   Elle decoration... Kamille... Boligpluss... Nei huff. vanskelig. Jeg er med interiørblader som mat, altetende... ;)

   Slett
  3. Åh... Der spør du faktisk litt vanskelig. årsaken er at jeg lar meg inspirere i så mange retninger.... men rom123 abonnerte jeg på og kjøper det fortsatt. Mye bra diy og tips. KKliving liker jeg også veldig godt for de samme tingene. Ellers er jeg veldig glad i den danske Bo Bedre. Interiørmagasinet er til å nytes....

   Elle decoration... Kamille... Boligpluss... Nei huff. vanskelig. Jeg er med interiørblader som mat, altetende... ;)

   Slett
  4. Det ble abonnement på Rom123 nå! :D
   Gleder meg til det kommer i posten... Vanskelig å velge mellom alle godsakene ja, i tillegg til at jeg er litt ubesluttsom. :P

   Slett
 6. Det valget blir du fornøyd med!!! Lykke til videre med inspirasjonen :) Håper ikke tlf hikker mer nå ser jeg.... ;)

  SvarSlett
 7. Så fin bladkurv. Håper du får noen fine hyttedager snart;) Jeg er glad hvis jeg får ti minutter i hengekøya- det er sommerfølelse det;) Gratulerer med ny bil;)

  SvarSlett
 8. Åååå, det hørtes godt ut med en deilig, avslappende hyttetur ♥
  Finnes ikke bedre... :))

  Ha en fin fin dag!!

  SvarSlett
 9. Hei søta,
  stikker bare innom her for å takke deg for fine ord inne hos meg.
  jeg har helt detti av lasset på kommentering, det hopet seg opp så mye her rett før sommeren. Så jeg tok like godt sommerferie jeg *ler*

  Men nå er jeg tilbake og håper på å komme tilbake i bloggmodus for fullt.

  Håper resten av sommeren har vært fin og at dere er fulladet for høsten.

  Ønsker deg en nydelig søndagskveld.
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!