tirsdag 18. juni 2013

Vindusshopping....


Jeg ønsker meg en slik sofa. En stor og deilig sak hvor hele familien kan krølle seg opp i. Med 3 ungdommer i hus begynner de å ta stor plass, og da hadde en som dette gitt oss det. Rom for å se en god film sammen, spille spill eller bare 'henge'. Få krølle seg oppi armkroken og bare nyte.....

 Over denne store og deilige sofaen ønsker jeg meg en kul lampe, kanskje som denne? Digger denne retro lampen som liksom aldri blir umoderne. Gir masse deilig lys. Råkul spør du meg! Glir rett inn i stilen hjemme hos oss!

Dette bordet hadde heller ikke vært dumt. I trang leilighet med masse aktiviteter er det greit med ekstra lagringsplass som ikke synes. Liker at rot kan få gjemmes bort. At overflatene kan se ryddige ut selv om det er masse der egentlig.

Så mens jeg mangler pc og kamperatilkopling får jeg drømme meg bort i lånte bilder fra nett. Hvor fra, leverandør eller utsalgssteder husker jeg ikke. Bildene ble lagret som inspirasjon, og det har de vært. Nå håper jeg at inspirasjonen etterhvert kan bli til virkelighet.

Men så var det sjefen sjøl da... Han vil jo gjerne ha et ord med i laget han også. Huff og huff. For hva er det sjefen vil bruke penger på? Bil. Bil, bil, bil. Og ny pc. Joda, vi trenger det. Helt enig. Men vindusshopping koster ikke, så da får jeg gjøre det en liten stund til.

Ha en videre strålende dag alle sammen!

5 kommentarer:

 1. He, he :o) Fine ønsker, kanskje kan det være lurt med bil for å frakte dem hjem :o) Ha en strålende dag! Klem fra Nina

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, så sant så sant. Og bil TRENGER vi, så jeg setter ikke spørsmålstegn ved det ;) Kanskje ved prisen, så jeg kan ha mulighet til å virkeliggjøre mine drømmer også en gang... :)

   Slett
 2. Stor sofa er nok alfa og omega for dere, vil jeg tro! Da vi gikk fra treseter til hjørnesofa med fem seter, ble det nesten litt vel stort. Nå ligger vi alt for langt fra hverandre. Men det er deilig med plass når vi får besøk! Og det bordet: jeg er så forelsket i det bordet! Tenk deg alle strikkesakene du kan ha i det! Men det er veldig dyrt da. Jeg kikket på det tidligere da en kollega av meg kjøpte det. Men 10k for et stuebord... Jeg ble nedstemt her hjemme. I stedet sitter jeg her fortsatt med et stuebord fra Ikea som du mer eller mindre får kastet etter deg på Leangen om dagen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, du får bruke din kjæres trang til dyrt sykkelutstyr som forhandlingsteknikk... ;) Han ser ikke akkurat på det billigste han heller...ehh.... Hihi :)

   Slett
 3. Jaaaa takk, den sofa'n der ønsker jeg meg og:))
  Er kjekt med slik vindusshopping altså!

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!