torsdag 20. juni 2013

Bilkjøp = galskap

Det er galskap å bruke så mye penger på en bil. Penger som forsvinner ut i luften, ja så snart som du passerer ut porten til bilforhandleren blåser de av på verdien. Galskap.

Det er galskap, men dessverre innimellom en dyd av nødvendighet. Så nå har valget falt på en slik sak som dette. Og utrolig men sant, mor er faktisk ganske så fornøyd! Sjefen sjøl har vært flink. La bort sitt valg siden mor ikke kunne sitte i bilen. Dere vet, greit å ha bilen for seg selv, men når alternativet om annen bil eller være fast sjåfør for mor på IKEA-turene kom opp, ble det gjort enkelte endringer i bilvalget. Sjefen innrømmer det gjerne, han HATER å være med på IKEA. Så mor fikk finne bilen hun satt best i og som det var god beinplass til ungdommene i baksetet.

Her er resultatet, og nå venter vi i spenning på om den rekker komme frem til ferien så vi kan få den turen vi håper på... Imens leter vi etter pc/brett. Mor har satt ned foten og sjefen vurderer. Hvor lang prosjekteringstiden blir vet vi ikke, men fra vi begynte se på bil til den ble bestilt tok det vel ca 4 år, så vi får se...

Ha en videre deilig uke alle sammen! Jeg tar helg nå :)

2 kommentarer:

 1. Helt klart en nødvendighet;)
  Gratulerer med ny bil:) Blir spennende å se om den kommer til ferien:)) KRYSSER FINGRENE;)
  God helg til deg skjønne:)
  Klem Janne

  SvarSlett
 2. Oi, så fin ny ting du har fått deg der :-) Helt klart nødvendig med et trygt og godt fremkomstmiddel, og så gjør det jo ingenting at den ser bra ut i tillegg ;-) Gratulerer med den! Håper den kommer frem "i tide"!

  Jeg tar meg en liten titt rundt på bloggen din her nå, gleder meg til litt nattlige sysler (det ble jammen sent i kveld, med skolefri fra i morgen).. ;-)

  Ha en fin fredag!

  Smil fra Marthe

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!