mandag 27. mai 2013

Elefanter som klatrer i blomstene...?!Vi har vel alle hørt om oksen Ferdinan som ikke ville være i tyrefekter-ringen, men heller ligge i blomsterenga og lukte på blomstrene... Men ELEFANTER???!


Den gule vasen fra Kahler er en favoritt hos oss. En skikkelig solstråle som ikke trenger mye farge rundt seg for å skinne som ei sol på gråværsdager.


Men fargerike blomster kler den også. Alt kler den smukke, ikke sant?!

Men historien bak innkjøpet av denne skjønne vasken er ikke helt i samme solskinnsstemning, men den ga sjefen sjøl en god latter, og han sa da heller ingenting på at jeg kjøpte den...

For en vintergrå lørdag for et par år siden var vi på bytur. Ikke noen daglig eller ukentlig foreteelse må vite, da sjefen heller rømmer til fjells enn å leke urban bygutt. Hvilket han da heller ikke er.
en han var lokket med,  og på vei over Nordre tok en måse sats og ja.... Den bommet ikke. Jeg ble skyteskiven, og måsen fikk innertier.
Sjefen sjøl holdt på å revne av latter, og hvem andre enn målskiven ville ikke gjort det samme...?
Jeg ilte inn på naborestauranten og fikk spylt meg ren. Kliss våt, som ei drukna katt kom jeg slukøret ut på gata igjen.
Rett bortenfor lå Norway Designs i de gamle lokalene sine. Det er en av de få butikkene sjefen faktisk uten store overtalelser blir med i, heldigvis for meg.
For der sto altså denne vasen i all sin prakt og lyste opp som en solstråle denne begredelige lørdagen for meg. Og uten et mukk til å forsøke få meg fra det, fikk jeg altså denne med meg som plaster på såret. Nesten så man skulle tro jeg hadde gjort avtale med måsen... Nei huff og æsj!

Men nå pryder den bordene hjemme, med nye blomster og elefanter, hehe. Den liker også denne vasen og alt hva den måtte romme.

En videre deilig uke ønskes dere alle, og har dere noen tilsvarende historier vil jeg gjerne høre, kan vel ikke bare være meg som slike ting hender...? eller....? Hihi!

KLEM!

6 kommentarer:

 1. He he, en VEL fortjent vase, kan man si! Den er nydelig og herlig gul :-) Fortsatt fin dag til deg!

  SvarSlett
 2. Tjihi:))
  SÅ lenge den ikke er i leverposteiem, så er det vel bra:))
  Den vasen er sååå fresh ♥

  SvarSlett
 3. Å den er lekker ja. Gult er alltid kult :)

  SvarSlett
 4. Hi hi, herlig historie !! ;)
  Og vasen var dritfin :) Liker gult.
  Jeg har ingen lignende historie, men kom på når vi var små :
  Venninna mi bodde ved jernbanelinja, og vi skulle "redde" en måseunge fra linja. Og vi utstyrte oss med regnjakke og paraply ( selv om det var sol). For de voksne måsene stupte og bombarderte oss med måsebærsj !! ;) Ja ja vi fikk redda måseungen ;)

  Nyt dagen i Trondheim ? eller lengre "nord" ?
  Janne

  SvarSlett
 5. Hehe, fint med en historie som er knyttet til vasen. Selv om ordet "fint" var vel ikke det du tenkte da det sa splatt. ;)
  Jeg har også en måkehistorie. Da jeg var liten, var jeg på ferie hos besteforeldre i Trøndelag. Jeg og ei venninne som var fastboende der var ute og syklet en dag. Jeg lånte den gamle sykkelen til bestemor. Vi hadde nok kommet for nære noen reir tenker jeg, for plutselig hadde vi en måkehær over hodene våre som stupte ned mot oss, gang på gang. Da var det ikke noe annet å gjøre enn å tråkke alt hva den girløse sykkelen kunne tåle. Vi kom oss bort fra måkene, men minnet om opplevelsen sitter fortsatt i. :)

  SvarSlett
 6. Hihi, kjipt med skit, men morsom historie som følger vasen ;-) Fin, kul og gul vase!

  Leste om marmorbrettet under her, ler litt av at du sendte sønnen avgårde. Skjedd noen ganger her også, at jeg liksom overtaler meg selv til å ikke trenge ting og må be andre om å kjøpe til meg senere!

  God onsdag videre til deg!

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!