fredag 31. mai 2013

Det er fredag, det er fredag, det er dagen som vi får en fridag........


Ikke be meg huske artister, for jeg er håpløs med navn, men dette refrenget går på repeat i bakhodet mitt i dag. Ikke at jeg har jobbet og slitt hele uka, for jeg har hat tre hjemmedager med dundrende migreneanfall. Men helg er deilig, spesielt når hodet endelig henger med igjen!

Så da kan jeg vise dere litt av hva jeg har bedrevet tiden med FØR jeg ble dårlig. Først var to putetrekk som jeg laget inspirert av mønsterfavoritter som florerer rundt omkring på blogger og instagram. Kryss og halvmåner. Jeg tok mosegummi som overlevde scrapbookingperioden, klippet ut mønster og stemplet ivei på hvitt tettvevd bomullsstoff, og gikk deretter over med pensel på steder jeg ikke ble helt fornøyd. Deretter var det bare å stryke, sy i glidelås og lage puter. Synes de ble kule jeg!

 

Her ser dere den ene puten sammen med sin inspirasjonskilde! Dette flotte pleddet designet av Pia Wallen er i hus! Jippiiii!!!! Grunnet til at jeg lot hemningene slippe taker og handle inn pleddet er at det ikke er et ullpledd, men i økologisk bomull! For meg som ikke tåler ull er altså dette helt perfekt! Endelig kan jeg tulle meg inn i et deilig og stort pledd på kalde kvelder uten å få elveblest!

 I tillegg har jeg etter lang tids mørning greid å få klarsignal fra sjefen sjøl, og gjøv løs på veggen bak TV'en med sort matt maling. Synes det ble råkult! Ungene stoppet opp og stirret. Mamma!!! Hva har du gjort?! Men når de fikk tenkt seg om syntes faktisk både de og sjefen at det ble riktig så bra. Mor er SVÆÆÆRT fornøyd. Kamuflasje er undervurdert! Ammogeriljamisering av beste sort.

Denne lekkerbiskenen er godt kamuflert, men delikat med den matte overflaten på både vegg og høytaler! Tok 5 år uten lyd før vi ble enige sjefen og jeg. Denne likte vi begge. Jeg for designet og han for lyden. Endelig kunne freden senke seg over heimen og deilig musikk strømme ut... Sta sier dere...? ehh...

Men nå er det snart helg og deilig musikk kan gjerne strømme utav disse igjen. Det er deilig vær i Trondheim nåå og vi skal nyte utelivet så lenge det varer. Kanskje male ferdig kjøkkenstolene..?

Ha en deilig helg alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Enig med deg - kamuflasje ble topp ;)
  Og med trendye puter til, ble det skikkelig stilig.
  Er misunnelig på de høytalerne altså..tøffe !

  Nyt finværet og fri :)
  Janne

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Skal si du har vært effektiv - og ikke minst kreativ:)
  Puten er bare så flott, skikkelig diggbar, og pleddet kan jeg bare misunne deg:)
  Synes det ble tøft med en svart matt vegg bak TV'n, sprekt gjort.
  Så bra at migreneanfallet har gitt seg - huff, ikke godt når det står på.

  Nyyyyt fredagen og helgen flinka:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 3. Heisan
  Nei da, jeg har ikke reist enda. Reiser grytidlig i morgen og hjem ved midnatt søndag.
  Grattis med Pia Wallen-pleddet. Det er SÅ lekkert, har kikket på det flere ganger i grått/hvitt. Putene ble fortreffelige! Først lurte jeg på om det også var Pias verk.
  Kos deg masse i helgen og tusen takk for god-tur-hilsen!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
 4. Så flotte putetrekk- gøy med det man kan lage selv. Og det pleddet ser jo veldig fristende ut;) Sort vegg var knall det også;) Håper du får ei fin-fin helg;)

  SvarSlett
 5. KULE putetrekk!!
  Og jeg elsker de teppene, men jeg er heller ingen ulldame... hvor er det i bommull kjøpt?

  Ha en fin helg ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. For dem som leter etter forhandler av pleddet, var jeg så heldig å finne mitt hos Nordisk Rom utenfor Bergen. Det var det stedet jeg fant som de hadde igjen, ellers var det bestilling som var ventet uti sommeren engang. Jeg Fant tlf.nr. på nett, ringte og gjorde ordre per telefon. Det var kjekke damer og god service :)

   Slett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!