fredag 5. april 2013

Snart HEEELG!!!


Det går litt fort i svingene hos meg for tiden. Full fart på jobb og lange dager, samt mange avtaler etter jobb denne uken har satt blogging litt bak på prioriteringen. Ikke tid til å redigere bilder heller, så her er et par fra instagram, dessverre med for dårlig lys for mobilen min...


For du finner meg som fjordby på instagram, hyggelig om du vil ta turen innom meg der også, litt flere oppdateringer i farta der..

Men uansett. Disse hyllene falt jeg pladask for! Bloomingville er produsenten, og i Bartebyen finner du slike hos Keisernes nye Trær, Interia og Ting (muligens enda flere om du leter ;)). Boksene i eik har vi hatt noen år, de er fra Åhlens men jeg vet ikke om de fortsatt har dem. Hos oss passet det i alle fall å bryte opp litt med disse siden det er så mye ulikt tre ute og går. Men flere bokser er innkjøpt hos de skjønne Keiserne, som passet på meg og holdt av et sett til meg over påske! Så i helga skal det males mer og nye skruehull lages.

Problemet er belysningen. Noen som har noen gode forslag? Det blir for mørkt borti kroken der!


Dette bildet er hentet fra nett, tror det var Husfliden som hadde en gimmik for noen år siden. Men siden der ligger en viss bekymring i luften for min Royale Stuss, måtte jeg jo bare ta dette med i dag, hehe.

For jeg er åpen for forslag til modifisering av sykkelsetet for bedre sittekomfort! Hva med ekstra polstring og brokadestoff..? Hihi! Men, det går nok bra uten også. Tar det hele med stoisk ro, og gummimerra og jeg skal nok bli venner igjen. Vi tok vår andre tur til jobb i dag og med visse endringer i veivalg kom vi nærmest isfritt til jobb. At turen ble lengre er vel bare å regne for bonus..?

Men nå må jeg fyke videre her! Kommer innom i løpet av helga med noen oppdateringer. Hus må ryddes, vaskes og shines (les: graves frem innvendig), og så skal endelig noen prosjekter få komme frem i dagens lys. Noe ble nesten ferdig i går, og I LIKE!!! Du får vente å se ;)

Ha en deilig helg alle sammen!

6 kommentarer:

 1. Heisan på en solrik fredag!
  Slike kassehyller er veldig dekorative og fine synes jeg. Veldig spennende uttrykk ble det med så mange samlet og at de er ulike.
  Forøvrig er jeg en av de få som ikke er på Instragram. Jeg har funnet ut at det er bloggen og bloggingen jeg vil prioritere.
  I går kom en delegasjon traner svevende ned i min postkasse. De ble tatt vel i mot av sin nye matmor som berømmet deres fine farger og sa at "dere må da ta dere nydelig ut i stuevinduet, så lekre som dere er" Tranene ble smigret og glade og glemte hjemlengselen.
  Tusen takk!!! Jeg gleder meg til å gi dem vindusplass, sto akkurat og tenkte at det var så tomt i det ene stuevinduet etter ungenes dekorerte påskeeegg var tatt ned.
  Ønsker deg en strålende helg!
  Klemmer fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Så godt å høre at tranene fant frem på trekket sydover! Var redd de forvillet seg i snøstormene her, vet jo aldri med disse skjøre fuglene, godt forvente til innevarmen som de ble hos oss... ;) Men i vinduet hos deg vil de nok stortrives!

   Instagram ble min vei tilbake til bloggingen etter lang tids skade og opptrening. Ble mer uhøytidlig, og lettere tilgjengelig. Men, jeg er glad det inspirerte til å starte opp bloggingen igjen! Så etterhvert blir jeg kanskje mer her..? Eller... Jeg har litt vanskelig for å sitte i ro, hehe. Fyker omkring som en jojo uten å få ro til å gjøre meg ferdig med noen av det jeg har satt meg fore, håpløst tilfelle... ;)

   Slett
 2. Heeelg er suuupert! Har tenkt å få sydd litt, faktisk. Gleder meg til å se hva du graver fram! God helg til deg! :o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Helga var plutselig over før jeg forsto at den hadde begynt... Men jeg er igang og bilder kommer snart! Gleder meg til å se hva du fikk brukt symaskina til i helga! Jeg må frem med min snart... Noen puter trenger montering..
   Nå nyter jeg blå himmel og sol, selvfølgelig fra vinduet på jobb... Hehe :)

   Slett
 3. Hallo kjære venn!
  Kjekt å høre at du er i farta.♥ Stell pent med både deg selv og gummimerra. ;-)
  Fiine kasser, trodde nesten det var på hytta du hadde hengt de opp...men dere er kanskje ikke begynt sesongen der ute enda.
  Riktig riktig god helg t deg og dine, kjempeklem!! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei kjære deg!

   Så godt å høre fra deg igjen :) Blir kanskje ikke så altfor lenge til vi ses på den berømmelige hytta..? Dette o'stooore palasset på 25 kvm! Men vi har ikke startet sesongen der ennå nei, må vente til nattefrosten er borte, ingen varme der vet du.. Hilse!

   Slett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!