tirsdag 2. april 2013

Kan våren komme snart...?


Jeg lengter etter våren! Etter grønt gress, bare veier og blomstrer og trær som våkner til liv etter vinterdvalen... For HVILKEN vinter vi har fått smake på! Med lang frost her i Bartebyen i vinter, og snøeventyr uten sidestykke nordafor i påska! Ja nå har jeg opplevd vinter, og er klar for VÅR!! 

 

Her er bilder fra påsken i fjor da vi hadde bypåske, og når jeg får lastet ned bildene fra i år skal dere få se forskjellene... Men enn så lenge nyter jeg litt vårstemning, for ute er gangstiene i ferd med å dukke frem igjen bak is og morgentimenes snøfall.

Men jeg kapitulerer.

I ettermiddag må jeg ut å handle nye piggdekk til sykkelen. For jeg SKULLE grave frem gummimerra igjen etter påske, og siden føret ikke er klart for sommerdekk ennå, får jeg erstatte de ødelagte piggdekkene. Kan jo ikke gi meg så lett på forsettene mine...?

For nå skal rygg testet ettertrykkelig. etter påskens bootcamp nordafor. Men vassing i løssnø opp til livet og timesvis med snømåking av tak, preparering av bakker og løyper til store og små. Nå skal ryggen igjen får prøvd seg på sykkelsetet.

Ha en strålende dag alle sammen, nå fyker jeg avgårde på jakt etter piggdekk!

11 kommentarer:

 1. Veldig klar for vår her også... :)
  Du jeg fikk vel aldri sendt deg adressen min for de tranene. Mailadr min er sol-soer@online.no, kanskje du sender meg et pip, så skal jeg få avgårde adressen min? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tranene er klare for å trekke nordover og i morgen går avreisen søte du :) Håper de kan bringe litt vårstemning til deg der oppe i vakre vinterland :)

   Slett
 2. ja kjære vår, kan du?

  Håpar han høyre oss!

  Ynskjer deg ei herleg ny veke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja VÅÅÅÅR!!! KOM!!!!
   Kom til meg, her skal du ikke motstand finne! ;)
   Den snek seg fort forbi her i går, men i dag morres hadde den gjemt seg igjen.... Hmm.. Bra det er helg snart så vi kan få litt tid til å lete etter den :)

   Slett
 3. Håper du sykler med pute på rumpa! Ikke noe mer velting/kræsjing. Egentlig skulle du (og mange andre) hatt sykkelforbud fram til snøen var helt bore. :) Det blir vår, sjøh. Etter hvert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi!
   Trodde gelpute skulle holde, men vi får vel se om vi kan få modifisert et par dunputer til å trekke på utenpå sykkelsetet...?

   Velting holder jeg meg unna. Fikk holde med den ene gangen. Gjorde nok skade den gitt :/ Men piggdekk er på og alternative ruter funnet så det er nærmest isfritt :)

   Utålmodig sjel vettu... Hehe :)

   Slett
 4. Heisan!
  Føler nesten litt på å si det, men her er det deilige bare veier og ungene tok sykkelen til skolen i dag, såååå fornøyde!
  Vel, er det litt snø i hagen, men trampolinen er kommet opp og solstoler er på plass for å kunne ta en kaffekopp ute og få fregner på nesa.
  Tusen takk for mail. He, he.. du skriver så bra og morsomt! Jeg skal prøve å bli en så god matmor som mulig for trane-kompianiet!
  Strålende dag til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
  Svar
  1. Tranene kommer til å få det helt supert hos deg, det er jeg helt sikker på :) Og heldige er de som kunne trekke til VÅR!!! :)

   Her var det -4 iskalde igjen i morres, men opp på sykkelen bar det. Nå er det jobb og snart HEEEELG!!! Jippi!!! :)

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Ja, det hadde vell ikke gjort noe med vår nå.. Men i dag var det helt nydelig vintervær her nord, og det hjalp på det altså :) Så så lenge det bare slutter å snø nå, slik at isen på vannet kanskje smelter til St.hans, så blir det bra ;)

  (Jeg er nettopp flyttet hjem nord igjen, jeg trenger å holde optimismen oppe! :p)

  Ha en fin natt/fredag :)
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Å hei skjønne du!!! Tilbake der nord? Ja da skal du få tilsendt mange varme vårklemmer så du kan varme seg på og la snøen smelte med :) Det var 2 meter snø da vi dro fra nord på søndag.... Vår til St.Hans med et nødskrik om værgudene endrer mening til da.... :)

   Slett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!