lørdag 13. april 2013

En uke til ettertanke.


Uken vi nå er i ferd med å avrunde har vært en uke til ettertanke her hos oss. Vi har mistet et kjært og nært familiemedlem. Kreft kan være brutalt og nådeløst, og tirsdag var det stopp etter kort tids sykeleie. Så her ble vi mildt sagt satt ut. All luft gikk ut av oss.

Men derfor ble det ikke flere innlegg denne uka. Ikke ferdigstillelse av prosjekter. Ikke nye påbegynte heller. Men, sola skinner og livet begynner å bli bra igjen, og da får det være det viktigste.
Over her er utgangspunktet for fargekontrastene på tenåringsrommet. Happylights fra Keisernes nye Trær. Herlige farger synes jeg, og ga til slutt etter for fristelsen...
Over her er en liten venninnegave som jeg pyntet opp for lillemor i dag. En umontert diamant ble til ballong, og en lykkestjerne til kurv under. I tillegg hengte jeg på et selvlaget armbånd med skinnreim. Kjekt når de kan få gitt personlige og unike gaver synes jeg. Enkelt og dekorativt.

Men nå skal jeg nyte resten av kvelden med familien. Jeg kommer rundt til dere alle etter hvert :) Har nytt inspirasjon fra bloggene deres mens jeg lå på sykehuset, men jeg fikk ikke til å kommentere. Håper det blir tid til en liten runde i morgen ;)

Tusen takk til alle som følger med meg her og på instagram! Utrolig koselig med alle tilbakemeldingene! Når livet vender tilbake til normalen kommer mer inspirasjon herfra!

Ha en deilig lørdagskveld alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Så godt at det går bra med deg! Og så trist at dere mistet noen nære. Mer enn nok av ting som trenger din fulle og hele konsentrasjon nå. Stor klem!

  SvarSlett
 2. Alltid trist å miste noen av sine nære og kjære!! Kondolerer!
  Bra du hadde kort vei til sykesenga og fikk kjapt hjelp når det trengtes, goooood bedringsklem t deg kjære venn!! ♥♥

  SvarSlett
 3. Det var mye i samme uka ja. Bra det er bra med deg igjen iallefall! Håper du får ei kjekk og kreativ uke!:o)

  SvarSlett
 4. Uff, det var triste nyheter! Håper dere får noen fine stunder med familien nå til helgen, det hjelper ofte godt på i sorgen.

  Klem fra Vera

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!