onsdag 6. mars 2013

VELKOMMEN inn til meg!!Etter å ha blogget i mange år starter jeg opp ny blogg. Det startet opp med scrapbooking, men har etterhvert endret seg til litt av alt. Til slutt måtte jeg ta et oppgjør med meg selv og finne ut om jeg ønsket å fortsette å blogge, eller om jeg bare skulle avslutte det hele. For skulle jeg fortsette måtte jeg vurdere bloggnavnet mitt. Det gjenspeilte ikke lengre mine hovedinteresser, og med mange ulike brukernavn ble det bare full forvirring. Både for meg selv og mine lesere i ulike medier. Derfor samler jeg meg sammen, og du finner meg nå både på Instagram og her på Blogspot som FJORDBY.

Navnet er enkelt og bakgrunn for navnet er ganske enkelt fordi jeg bor i en by ved en fjord, og er oppvokst i en annen by ved en fjord. Ikke mer hokus pokus ved det. Men ønsker du se hva jeg har blogget om tidligere finner du det hos no27
 Her er noe av det jeg har bedrevet etterjulsvinteren med. Origami! Nesten litt meditativt å holde på med denne gamle papirbrettekunsten. Jeg ble så inspirert av skjønneste Foldyouso! at jeg fant frem papirer og så var det gjort. Jeg fikk helt dilla! Her er det moduler som er satt flatt sammen til et bilde, men disse modulene kan også settes sammen til kuber. Jeg synes det ble kult, hva synes du?

Og så vil jeg ønske deg hjertelig velkommen hit til meg! Jeg håper jeg får se deg igjen!


6 kommentarer:

 1. Så gøy! Gratulerer med ny blogg! Herved lagt deg inn slik at jeg kan følge denne også. :)

  SvarSlett
 2. Heisan!
  Så tøff origami-veggpynt! Jeg syens origami er så herlig, men har aldri prøvd det.
  Gratulerer med ny blogg og tusen takk for hilsen. Du bruker samme taktikk som meg, he,he.. tenker på ammunisjonskasse som gradvis skal ned fra skapet... Trodde menn ville synes det var tøft og rått med en ammunisjonskasse jeg... du kunne jo kommet med de mest superromantiske engler, madonnaer og kniplinger... Han burde jo prise seg lykkelig over litt slik maskulin tøff pynt!
  Glad dag til deg!
  Klem fra KASPARA

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant Kaspara!!
   Røff og maskulin dekor burde vel falle i smak hos våre gemaler! Hm... kanskje vi får begynne med å gi dem valg? Kniplinger eller ammokasser???
   Hehe. Det hadde vært noe det ;)

   Slett
 3. Syns det ble kjempekult!
  Gleder meg stort til å følge den nye bloggen din!
  Ha en knasfin onsdag!:o)

  SvarSlett
 4. Så artig å se deg igjen!! :-)
  Jammen godt at du meldte flytting, så jeg fortsatt kan følge litt med på deg og ditt! ;-)
  Håper d står bra til m dere alle sammen! :-)

  SvarSlett
 5. Hei!
  Stilige origami! Jeg hadde en elev en gang som var hekta på origami. Han brettet masse fint til meg som jeg fikk :-) Ser veldig innviklet ut da....
  Lykke til med ny blogg!!
  Klem Siri

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!