tirsdag 8. juli 2014

Kaffebrenneriet

I dag fikk jeg endelig tatt turen innom Kaffebrenneriet på Bakklandet. Lars fra Keisernes nye trær har inntatt landjorda og startet opp her. Det måtte jo bare sjekkes ut!

 Jeg falt pladask for denne skjønne tømmerveggen. Tror jeg kunne tatt bilder av den dagen lang. Litt ensidig kanskje, men barndomsminner gjør at jeg lar meg henfalle til håpløs nostalgi. Men ett bilde får holde for i dag....

 Det sagnomsuste blå bordet var heldigvis ledig da jeg kom. Har jo blitt instruert klart og tydelig på forhånd, at dette er bordet for de KULE. Så i dag fikk jeg i alle fall for en stakket stund leke at jeg var kul. Kjekt det også!

Det er selvfølgelig viktig at antrekket matcher! Skjerfet mitt sammen med det blå bordet, blomstene og den blåstripete Mano vasen var utsøkt og fortjente et eget bilde. Jada, litt teit, men bare måtte. Og må man, ja så må man!

Koselig sted med mange fine detaljer! Kaffen som ble med hjem var så god, at det nok ikke går lenge før jeg drar tilbake. Da vil jeg smake noe søtt! For etter denne lunsjen var jeg rett og slett stapp mett. Kjekt å ha en plan, ikke sant?!

Videre fin kveld alle sammen!

1 kommentar:

  1. Ser kjempefint ut der. Fine kaffebarer - med god kaffe og bakervarer - gjør meg glad! :o)
    Kjekt at du blogger, forresten:o)

    SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!