lørdag 22. juni 2013

Dragons Egg, Magisk Ball no 2Dere tåler en til, eller hva...?
Jeg kom over dette skjønne papiret fra HAY på Norway Designs i Trondheim før helgen. Helt nydelig med sin sarte sprayeffekt i rosa/korall. Bare måtte teste det ut. Så en ny magisk ball ble født. Det ble nesten med keisersnitt, men vi berget den inn på slutten. Heldigvis.

Så nå nyter jeg disse sarte tonene. Finner dem i flere detaljer for tiden. Tydelig at sommeren har satt inn. Deilig. Selv om solen glimrer med sitt fravær. Regnet pøser ned ute. Sommer er det, og inntil videre nyter jeg den innendørs.

Ha en videre deilig lørdags kveld alle sammen!

7 kommentarer:

 1. Bare så utrolig lekkert;)
  Imponerende og inspirerende.
  Gleder meg til flere lekre sommersarte kunstverk fra deg;)

  God lørdagskveld;)

  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 2. Heisan
  Jepp, tåler VELDIG godt! Denne var sinnsykt lekker, såååå nydelig papir og så stilig origami-ball!! Du er bare så fantastisk flink.
  Håper solen titter fram hos dere snart. Her i Sandefjord er det alltid stor Sankt Hans-feiring ved stranden og i morgen er det meldt fint vær på kvelden.
  Glade dager til deg!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 3. Herlig!! Jeg liker å se papirkunsten din jeg ja :-) .. Veldig godt gjort! Flott bil du har kjøpt deg også. Jeg kikket på en i går jeg også hihi :-) ( men min mann mener vi skal vente ..- det forstår ikke jeg /0;-)) klem, ha ei fortsatt strålende helg ( tross været - da blir det bare mer sysslerier :-))

  SvarSlett
 4. Jeg blir så utrolig imponert over disse skjønningene dine;)
  Utrolig lekre og magiske på samme tid;)
  Ha en fin søndag skjønne deg;)
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 5. Jeg er mektig imponert! Så fantastisk å kunne lage noe så delikat med sine egene hender, du er superflink :) Nyt søndagen :) Jeg skal prøve med på å lage en lampe her no..kremt, har bilde i hode, men ingen oppskrift :) Klem fra jannike :)

  SvarSlett
 6. Du er meg flink! WOW! Har du bretta?!

  Setter så umåtelig pris på alle de fine kommentarene du har lagt igjen hos meg. Jeg får dessverre ikke kommentert så ofte lenger, det er den tida vet du. Men jeg skal slutte å unnskylde meg, for nå skal jeg nyte tiden jeg har og oppdatere meg på dine sprell :)

  Fiin søndagskveld!
  klemklem
  -Maia

  SvarSlett
 7. Åh, nydelig papir! :D Gleder meg ekstra my til oktober nå, håper på litt tid til shopping til leiligheta. Er så mye bra og spennende som har skjedd i det siste, samtidig som alt fortsatt er litt midlertidig, og den komboen der, den fører til laber aktivitet på hobbyfronten. Men til høsten - da kommer alt til å falle på plass :) Hurra!

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!