torsdag 23. mai 2013

Utskremt marmorjaktende sønn!


Tirsdag var jeg som snarest og sprang gjennom byen etter jobb. Fant dette deilige marmorfatet, identisk med et jeg fikk av svigermor forrige helg. Det er et ostefat, som svinger rundt. Men siden jeg allerede hadde fått ett for å ha på hytta kunne jeg jo ikke kjøpe et til...? Så jeg ilte videre på min ferd på by-ærendene.


Men så da jeg kom hjem begynte jeg å tenke.... Farlig det..... For krydder og oljer sto liksom så fastklemt ved ovnen..? Vanskelig å få tak i på brettet de sto... Ja, dere skjønner selvfølgelig tegningen. Så mens jeg satt på jobb i går, grunnet jeg over hvordan jeg skulle få tatt meg ny bytur, og om det fortsatt sto i butikken....

Vel, jeg hadde ikke tid etter jobb, for det var allerede knapp margin siden det var div. fritidsaktiviteter rett etterpå. Så jeg måtte ringe noen. Den 'heldige' var min sønn som ble forklart og geleidet, smørt og smisket med. Han tok oppfordringen på strak arm, og ikke lenge etterpå forlot han Fretex med dette til meg *smiler*.

Synes det passet perfekt til sin nye oppgave! Og det på hytta skal dere få se bruken til når vi kommer oss inn der etter malingsrundene og klargjøringen til sommerens hytteliv.

Men nå må jeg ile videre. Snart skal dere få se litt av hva ettermiddager og kvelder går med til i heimen! Maling, maling og atter maling.....
1 kommentar:

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!