mandag 8. april 2013

Work in progress!Det går fremover på 'tenåring to be' rommet. Og som jeg lovte tidligere i dag så har jeg vært og knipset litt i ettermiddag. Ikke helt ferdig ennå, men vi er på god vei. Her ser dere et fortsatt pågående origamiballprosjekt i kroken, morsomt å lage, og snart blir det bloggtreff med diamantbretting for dem som måtte ønske å lære ;)


Får jeg lillemor (les: snart tenåring og svært frustrert om jeg kaller henne liten...) til å rydde videre kommer det enda flere forandringer og bilder, men det får vente litt... Her er noen søte kort fra Norway Designs som venter på rammer, men som var så utålmodige at de fikk komme midlertidig opp i alle fall. Washi-tapen gjemte seg for meg, så da ble det litt 'viskelær' bak.


Nå må jeg slepe meg ned i kjelleren til et annet ungdomsrom som trenger akutt litt TLC... Men det får vente til i morgen. Boksene er overskuddet fra to sett innkjøpt til kjøkkenet. Jeg elsker disse! Fra Bloomingville, innkjøpt hos Keiserne. Bildet/plakaten er fra Kremmerhuset og de søte små dukkene i hylla fra Cornelias Hus. Bak origamiballene ser dere så vidt vår alternative oppslagstavle. Den er to gamle PAX dører skrudd fast på veggen. Her kan man boltre seg fritt med kritt, og så fins det mange klyper til oppheng av div favoritter.


Nå har jeg syklet til og fra jobb, vært på kveldstur med vofs og styret på tenåringsrommet, så nå må gamle damer hvile litt, hihi! Jadda...............


Men over her er dagens bokbretteprosjekt. En stk bok fra Freetex til den nette sum av kroner 9,- ble til kunst i hylla. Enkelt, rimelig og dekorativt. Måtte jo prøve jeg også, som halve resten av Blogglandia....


Litt deilige puter har lillemor også fått inn på rommet, her er en rund heklet pute inspirert av skjønneste Kaspara og fuglepute i frisk neon fra Keiserne.  Sengetøy er fra IKEA.

Nå siger kvelden inn over meg og jeg må vel tusle bort til loppekassa snart. I morgen tidlig venter gummimerra på ny luftetur, så da gjelder å være uthvilt!

Ha en videre strålende kveld og uke alle sammen! Og tuuusen takk til alle som legger igjen kommentarer! Jeg blir så utrolig glad for sporene og de gode ordene!

Klemmer :)

5 kommentarer:

 1. Hei...

  Koselig rom...,og fin fin blogg:)
  Gleder meg til å følge deg videre...

  Annelise:)

  SvarSlett
 2. Så flott rom!
  Har to stk som skal få hvert sitt nye rom frem mot sommeren, så noterer meg alle gode og smarte tips i så måte. :)
  Spennende med den bokbrettingen.

  SvarSlett
 3. Dette likte jeg veldig godt, liker det mørke grå og kontrastene! Heldig tenåring ;-)

  Tranene har kommet vel frem til sitt nye hjem, tusen hjertelig takk! De var kjempefine :-) Imponerende at det går an å lage noe slikt!

  Fin tirsdag til deg!

  SvarSlett
 4. Hallo du skapnordlænning!! Tusen takk førr koseli kommentar inne hos mæ,- bli så uuuuutruli gla av sånne fiiiiine tilbakemeldinga! Det tenåringsrommet ser knallfint ut, og de brette-origami-greian ser frøkteli innvikla og vanskelig ut! Bli så imponert over sånn bretting altså! Du får gi beskjed når du skal ha origamikurs i Bergen,- da kpmmer æ sporenstreks! Hils gummimerra! hehe :-)

  SvarSlett
 5. Ser veldig veldig bra ut foreløpig! Heldig jente! :o)
  Kult bokkunstverk! Og jeg vil gjerne lære diamantbretting, men det er vel litt langt til det bloggtreffet...
  Imorgen skal jeg til Oslo og innom Papirgalleriet. Farlig på en lønningsdag... :o)

  Håper det går bra med deg! :o)

  Ps. Nå ser jeg at tonemelone også vil ha kurs i Bergen ;o) Skikkelig dialækt adde ho óg!

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!