mandag 29. april 2013

Lampefeber....

 
Det er lampefeber i heimen og ei ny lampe har sett dagens lys. Ny type bretting måtte testes ut og denne fasongen likte jeg godt! Så ferdig brettet og montert kunne jeg tre den over et skjermskjelett (som dessverre er litt for langt til skjermen jeg brettet...) og vips var det blitt en lampe! Denne ser jeg for meg i flere knallfarger, gjerne hengende... *drømmermeglittbort*Her er lyset på, deilig stemningsfullt....? Liker fargenyansene!

Under lampa står den lenge etterlengtede HAY trehånda. Synes den er utrolig fin! Perfekt til å vise frem ulike moduler av origami, her en liten Bascetta stjerne. Foran er siste bokbrettingsresultat. Skal komme tilbake til den snart.

Håper dere likte denne lille titten på hva som skjer i heimen her for tiden. Det er så koselig å se at det kommer nye lesere av bloggen, og mange koselige spor! Det setter jeg utrolig pris på! Jeg lover å komme med flere oppdateringer. Jeg gikk bare litt i kjelleren etter alt som skjedde her for litt siden. Jeg er sliten. Tvers igjennom. Men, det lysner forhåpentligvis snart :)

Ha en videre deilig ny og spennende uke alle sammen!

Klemmer :)

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Der er du jo i bloggverden også jo ;)
  Se den fine lampeskjermen... elsker fargen på den!
  Gleder meg til å følge deg videre.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 2. SHIT!!! ka flink du e!!! Nydelige lampeskjerma du laga!! Ja- ALT du bretta i papir bli jo så fint! Æ e litt missunnelig.....! Takk førr koseli hilsen inne i nordlandsbloggelandet- godt å vite at vi e flere hysteriske nordlænninga rundt om hehe!! Fin uke til dæ!!

  SvarSlett

Tuusen takk for at du legger igjen spor etter deg!
Det gjør meg så GLAD!

Ha en videre strålende dag!