tirsdag 27. august 2013

Slaraffenliv...





 Prinsessen på (fj)erten og jeg har holdt sofaen et par dager nå. Migrene er noe dr... Så nok om det!

Men Prinsessa er et uforbederlig luksusdyr. For her har hun altså dandert seg. Oppå den nye deilige betongputa fra Tom Haga, kjøpt hos Norway Designs. Om du er kjapp kan det hende det ligger og venter på deg til 50% nå! Jeg elsker i alle fall min! Over seg har Prinsessa selvfølgelig dratt over seg Cross pleddet fra Pia Wallen. Hun vet å finne det nyeste og fineste...

Men er man Diva så er man vel det.

Ellers holder jeg på med et par små DIY prosjekter innimellom alt annet.  Dette er litt hemmelig ennå, men en liten 'sneakpeak' synes jeg dere kan få...





































Jeg kom nemlig over marmormønstret tapet fra Ferm på Rom til Rom i Trondheim. Denne måtte straks testes ut. Så her er et origamiprosjekt jeg har på gang, og ellers har jeg trukket opp skolebøker og esker i tapetet. Den egnet seg klart best til de to sistnevnte... For lite spenst i tapet til origami. Men, alt må jo prøves?!





































Ha en videre strålende uke alle sammen!

fredag 23. august 2013

Det er FREDAG! Helg OG sol!




































Det er fredag, det er fredag, det er dagen da vi får en fridag.....
Refrenget går på repeat i bakhodet. Irriterende deilig..?
Det er i alle fall deilig vær, straks helgefri og vi har ingen store planer lagt. Ikke hytta, men bare rolig helg hjemme. Med muligheter for god mat og drikke ute i hagen. Dette over er hva jeg ønsker meg. Jeg elsker blåskjell. Og hvitvin i glasset til. Mmmmm....

Ellers blir det nok frem med høytrykksspyler for diverse forefallende jobbing utendørs, kanskje litt små malingsprosjekter? Sopptur? Vi får se hva dagene bringer. Lite shopping ligger det an til siden jeg pådro meg P-bot i går. Grrrr!

Enn du? Hva skal du gjøre i helgen? Små eller store planer, eller bare nyte dagene med familien?

Jeg ønsker meg fortsatt tips til pc/mac-valg. Er IKKE i mål med overtalelse hverken ene eller andre veien av sjefen sjøl. Du verden så god tid han plutselig hadde denne gangen!

Men uansett. GOD HELG!!

onsdag 21. august 2013

Skravlekveld hos Bengtgarden





Forrige uke inviterte skjønneste Bengtgarden til skravlekveld ute på terassen hjemme hos seg. Dette var en deilig sensommerkveld, og i landlige omgivelser, med korrnåker som nærmeste nabo, fyr i denne skjønne utepeisen, mye deilig mat på bordet og noen fabelaktige og skravlesjuke damer, ja da kunne vel ikke kvelden bli annet enn vellykket...?

Omgivelsene ga ro for sjel og sinn, solnedgangen fra denne siden av byen var det heller ikke noe å si på. Bengtgarden var like hjertelig vertinne som sist, snakker om å åpne hjertet og hjemmet sitt! Her kunne jeg blitt leeeenge, hadde jeg ikke skullet på jobb dagen etter.

Til ostene var det ulike smaker fra Nicolas Vahe, solgt hos Browns Interiør på Sirkus Shopping. Der var det myyye godt, men hvitvin og pære ble nok min favoritt. Denne skal definitivt i hus til helgens godvær!

Desserten til Bengtgarden...... Ja marengsen finner dere på bloggen hennes, og jeg er solgt. Min favoritt uten sidestykke. Sukk....

tirsdag 20. august 2013

HJELP! PC/Mac? Desperat jakt på ny pc!

Det går i rykk og napp uten tilgjengelig pc og bilder. oppvarming av gamle bilder og fra Instagram er ikke stas i mine øyne. Nå MÅ det bli ny pc snart! Men i denne jakten har vi litt ulike krav sjefen sjøl og jeg. Jeg vil ha enkelt men godt billedredigeringsprogram, god grafikk og rask prosessor. For sjefen er nok ikke det med redigeringsprogram like prekært... Så derfor spør jeg dere. Hva velger man? PC/Mac? Hva ville du valgt om du skulle kjøpe ny i dag? Fortell og forklar hvorfor er du snill :)

Bildene over er fra trappegangen ned til kjellerstua. Må se litt på dette bildet nå så jeg blir inspirert nok til å gå igang med flytting/rydding/kasting og oppussing av kjellerstua. Gulvet må males, og når drenering og senking av terrenget er klart får vi utsikt til fjorden selv fra kjelleren! Jippi!! Ny pute fra Ferm er kjøpt inn siden den selvsydde fra kopphåndduk ikke lengre er spesielt pen å se på etter at vofs gjorde hevd på den. Hvit pute + løpetid = fiasko. Heldigvis fant jeg en på 40% på Rom til Rom i byen. Blir så glad av disse fuglene!

Men nå skal jeg mote meg opp til storminnspurt på jobb, sykkeltur hjem og videre dugnad på soverommet hjemme. Hvordan det går skal dere nok få vite senere. Håper på arbeidslyst fra sjefen sjøl også, for lampene på kjøkkenet er fortsatt ikke kommet opp og mange skap og bøker må flyttes på....

Hei så lenge og håper dere tar dere tid til å svare og begrunne til meg :)

mandag 12. august 2013

En sommer(ferie) er over......



Plutselig, og så altfor fort var ferien over....
Vi hadde to deilige uker på Fosenhalvøya. Sjelden har vi hatt så mye godt vær, og dette ble utnyttet til mange deilige turer ute. Mye ryggtrening og hvile, men også mye kos. Hagemøbler ble malt, båten fikk kjørt seg både til fisketurer og øyhopping. Vindmølleparken ble besøkt, og selvfølgelig også fantastiske Hosnasand og Strandbaren på Stokkøy.

Det er så deilig å være der ute på Fosen. Med familie og flott natur. Selv om hytta er lita er naturen stor, og det nytes i fulle drag. Nå er båten på land, pakket godt inn under plast til neste sommer. Vemodig, men nødvendig. Neste turer blir det fotturer og ikke båtturer. Fint det også da ;)

Men nå er det hverdager, jobb og striskjorta som står for tur igjen. Litt godt å komme hjem til strøm, nett og vaskemaskin også, hehe. Så nå skal jeg ut å lete etter ny pc og brett. Må få sett over bilder fra ferien og få berget unna det jeg kan fra pc-kræsjen før ferien.

Takk for alle skjønne kommentarer! Jeg kommer innom dere alle når jeg har fast tilgang til pc igjen, og ikke bare 2 minutters oppdatering i matpause på jobb.... See U!